ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ISO 22000 2005 GR
Η Φάρμα Πιερίας είναι μια σύγχρονη παραγωγική εταιρεία με παρουσία 37 ετών στον κλάδο παραγωγής και διακίνησης γαλακτοκομικών προϊόντων και εδεσμάτων.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 με στόχο την διάθεση των προϊόντων της στην τοπική αγορά και κατάφερε να εξελιχτεί σε έναν άρτια οργανωμένο οργανισμό με αξιόλογους συνεργάτες σε κάθε γωνία της Ελλάδος και στο Εξωτερικό.
Ο κύριος όγκος της παραγωγής μας απευθύνεται σε επαγγελματίες του τομέα ΗΟ.RE.CA. και σε μεταποιητικές εταιρίες τροφίμων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας σαν πρώτη υλη για τα δικά τους τελικά προϊόντα. Τα τελευταία χρόνια έγιναν σημαντικές επενδύσεις σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις ώστε να καταφέρουμε να διαθέσουμε και ένα μέρος των προϊόντων μας σε μικρές συσκευασίες για την αγορά του retail.   
Τα προϊόντα Φαρμα Πιεριας παράγονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Κατερίνη Πιεριας και στην Ελασσόνα του νομού Λαρίσης. Όλα τα παραδοσιακά και ΠΟΠ (Προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) προϊόντα φτιάχνονται με φρέσκο, τοπικό, ελληνικό γάλα στην περιοχή της Ελασσόνας. Το εργοστάσιο της Κατερίνης φιλοξένει τις σύγχρονες γραμμές παραγωγής γιαουρτιού, μυζήθρας, διαφόρων τύπων λευκών τυριών και εδεσμάτων.

Η διανομή των προϊόντων μας ξεκινάει από τις κεντρικές αποθήκες της Κατερίνης. Από εδώ τροφοδοτούμε όλους τους συνεργάτες της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας καθώς και τους περισσότερους προορισμούς του εξωτερικού. Με ιδιόκτητα φορτηγά εφοδιάζουμε καθημερινά τις αποθήκες του υποκαταστήματος μας στην Αττική. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ταχεία εξυπηρέτηση σε όλους τους συνεργάτες του δικτύου της νότιας και νησιώτικης χώρας. Τα προϊόντα Φαρμα Πιεριας διανέμονται κυρίως σε χονδρέμπορους, σε καταστήματα cash & carry, super market και μεταποιητικές εταιρίες παραγωγής τροφίμων.    
 
ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ
Όλοι εμείς στη Φαρμα Πιεριας εργαζόμαστε με παθός για να διατηρήσουμε την καλή φήμη της εταιρίας ώστε να παραμείνουμε και να ξεχωρίσουμε μεταξύ των πρωταγωνιστών στον κλάδο παράγωγης γαλακτοκομικών προϊόντων της ελληνικής βιομηχανίας. Στοχεύουμε στη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών μας και επιλέγουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη για να υποστηρίζουμε με συνέπεια τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Το όραμά μας είναι να επεκταθούμε σε σημείο που το όνομα Φάρμα Πιερίας θα είναι παγκόσμια αναγνωρίσιμο. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών μας και με γνώμονα τη γνώση από την ελληνική παράδοση θέλουμε να φτάσουμε μέσω των προϊόντων μας σε κάθε σημείο του πλανήτη.


ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Αναπόσπαστο στρατηγικό κομμάτι της λειτουργίας της Φάρμας Πιερίας και δέσμευση όλων μας στην εταιρία είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Εφαρμόζουμε αυστηρούς ελέγχους από την παραλαβή των πρώτων υλών, σε κάθε κρίσιμο σημείο της παραγωγικής διαδικασίας και φυσικά στα τελικά προϊόντα. Επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Όλοι μαζί στη Φαρμα Πιεριας και ο καθένας μας ξεχωριστά φροντίζουμε με ιδιαίτερο ζήλο για την τήρηση των δεσμεύσεων μας με στόχο την παράγωγη προϊόντων ανταξίων των προσδοκιών όλων των συνεργατών μας.     
Η Φαρμα Πιεριας εφαρμόζει και έχει πιστοποιηθεί  από τους αρμόδιους φορείς με το ISO 22000: 2005 από το Φεβρουάριο του 2010.
 

 

 

ΦΑΡΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

4ο χλμ Κατερίνης - Ν.Εφέσσου
Τ.Κ. 60100

Τηλ.2351030670

Φαξ.2351030671

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΟΚ/ΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Φιλοκτήτου 1, Περιοχή Λαθαία Αχαρναί

Τηλ.2102449229

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΑΡΜΑ…
ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ISO 22000 2005 GR

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

food expo

10 - 12 MARCH 2018
HALL 3 / STAND C42/D51
METROPOLITAN EXPO
ATHENS - GREECE